You have completed 0% of this survey
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Liikunnan ja urheilun ammattilaisten vuorovaikutustyylejä koskeva kyselytutkimus (Valmentajat)

Kiitos, kun olet mukana liikunnan ja urheilun ammattilaisten vuorovaikutustyylejä kartoittavassa kyselytutkimuksessa! Ennen kuin etenet täyttämään kyselyä, luethan tiedotteen tutkimukseen osallistumisesta täältä.

 

Kyselyssä on 57 kysymystä.

Olen lukenut ja ymmärtänyt tämän tiedotteen, jossa selvitetään tutkimuksen tarkoitus ja toteutustapa. Tiedän, että osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Voin halutessani koska tahansa keskeyttää osallistumiseni ja perua suostumukseni syytä ilmoittamatta. Antamiani tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja yleisen tietosuoja-asetuksen sekä tietosuojalain mukaisesti. Tutkimuksen tulokset julkaistaan siten, ettei tutkittavien henkilöllisyys paljastu. 

Suostun vapaaehtoisesti tähän tutkimukseen ja annan tutkimusryhmälle suostumuksen tiedotteessa esitetyn mukaisesti kerätä, säilyttää ja käyttää tutkimustarkoituksiin minua koskevia tutkimukseen liittyviä tietoja.